Çakırlar Siemens Servisi 0(312) 580 0 777 Batıkent

SİEMENS MERKEZ SERVİS

siemens servisi ile ilgili görsel sonucu

Ankara Çakırlar Siemens Servisi işinde kaliteli deneyimli eğitimli ve profesyonel teknik servis çalışanları ile Ankara başta olmak üzere tüm Ankara sakinlerine kaliteli teknik servis imkanları vermektedir.

Sağlamış olduğumuz teknik servis ile müşterilerimize sunmakta olduğumuz güvenli ve hızlı alışverişin kapılarını Ankara Siemens Servisi açarak müşterilerimizin bu hizmetlerden yararlanmasını sağlamaktayız.

Ankara cakırlar da yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir kaliteli ve ekonomik bir şekilde hizmet sağlayan Ankara Siemens Servisine 580 0 777 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Sizlere daha hızlı ve yerinde bir teknik servis imkanı sağlayabilmek adına geliştirmiş olduğumuz mobil gezici araçlarımız ile Ankara başta olmak üzere Ankara’nın tüm semtlerinde hizmet vermekteyiz.

Ankara Siemens Klima Tamiri
Ankara Siemens Beyaz Eşya Bakımı
Ankara Siemens  Onarımı

Ankara Siemens Çamaşır Makinesi

Ankara Siemens Bulaşık Makinesi

Ankara Siemens Buzdolabı

Ankara’nın tüm bölgelerinde geliştirmiş olduğumuz mobil gezici filomuz ile  Ankara’nın tüm ilçe ve semtlerinde 365 gün 24 saat hesaplı kaliteli ve uygun teknik servis hizmeti sunmaktayız.

0(312) 580 0 777 – 580 79 37  numaralı telefonumuzdan çağrı merkezlerimize ulaşabilir arızalı siemens markalı cihazınız hakkında arıza kaydınızı ve iletişim bilgilerinizi bizlere vererek sizlere en kısa zamanda ulaşma garantisini vermekteyiz

Ankara Siemens Servisi teknik servis hizmetlerinde göstermiş olduğu büyük başarı ve kaliteli çalışmaları ile  Ankara halkının büyük beğenisi toplamaktadır.

Siemens markalı ev ve işyerinizde kullanmakta olduğunuz beyaz eşya kombi şofben klima ve elektrikli ev aletleri grubu cihazlarınıdaki arızalarda bakım tamir onarım ve montaj hizmeti sağlamaktayız.

 Siemens Beyaz Eşya Yetkili Servisi Değildir.

Siemens Özel Teknik Servisidir.

Haftaiçi ve haftasonu 7 gün 24 saat aralıksız olarak hizmet veren Ankara Siemens Servisi geliştirmiş olduğu misyon ve vizyon ve politikası ile müşterilerine başarılı çalışmalar vaad ediyor.



PAZAR GÜNLERİ SERVİS HİZMETİMİZ VARDIR

0(312) 580 0 777 – 580 79 37